preloader
Увійти
search-icon

#НеВедуся

Зробіть щеплення від пропаганди на Donbas Media Forum

VR-інсталяція «Пропагандаріум» вирушає на Donbas Media Forum 2019! Приходьте, щоб перевірити власний імунітет до маніпуляцій та отримати щеплення від пропаганди.

Де? просп. Незалежності, 1, готель Kharkiv Palace, Харків

Коли? 5–6 вересня 2019 року

Коли мова йде про кремлівську пропаганду, у пам’яті одразу виникають хрестоматійні сюжети: розіп’ятий хлопчик, зґвалтована пенсіонерка та два раби (непогана б вийшла компанія, правда?).

Але час іде, пропаганда трансформується, маніпуляції стають все більш витонченими та підступними. Риторика прокремлівських рупорів часом нічим не відрізняється від риторики деяких українських політиків і доволі часто ретранслюються українськими ЗМІ.

Як не дати запудрити собі мізки та замилити очі? Як зберегти здоровий глузд у світі, де інформація буквально всюди?

У цьому вам допоможе «Пропагандаріум»: інсталяція з елементами VR. На відвідувачів чекає химерний «музей пропаганди» та інтерактивна «кімната медіаграмотності». Через занурення у світ віртуальної реальності учасники дізнаються, як виробити стійкість до пропаганди.

Чи стане вам сил засвідчити на практиці, що – #НеВедуся на маніпуляції – це про вас? За допомогою «кисельовометра» фейколог швидко визначить кількість «кисельових» у вас в організмі. Залежно від ступеню ураження пропагандою, лікар випише вам інфодетокс, VR-терапію або дієві медіамінки. Усе заради того, щоб зробити вас повністю кисельов-free! З пустими руками ви не підете: після успішного проходження тесту на вас чекатимуть гарантовані подарунки.

До зустрічі на Донбас Медіа Форумі!

За додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка, до координатора проєкту Артура Кадельника, 095 021 73 75, akadelnyk@internews.ua.

Проект реалізує ГО «Інтерньюз-Україна» за підтримки «Медійної програми в Україні», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і виконується міжнародною організацією Internews.

Схожі події та новини

Подія
VR-інсталяція «Пропагандаріум» вирушає на Донеччину!

У рамках фестивалю «З країни в Україну» досвідчені лікарі-фейкологи завітають до Вугледара (27 вересня), Волновахи (28 вересня) та Мангуша (29 вересня).

Подія
Відкриття VR-інсталяції «Пропагандаріум» – Одеса, 13 серпня

13 серпня в Одесі відбудеться відкриття інтерактивної інсталяції «Пропагандаріум» в Одесі. Запрошуємо медіа, представників ГО та всіх охочих.