preloader
Увійти
search-icon

Новини

Можливості

Новина
Розширення виробництва незалежного контенту, хвиля ІІ

ГО «Інтерньюз-Україна» за підтримки міжнародної організації Internews оголошує відкритий конкурс на участь у другій хвилі локального компонента проєкту «Розширення виробництва незалежного контенту» (Expanding Production of Independent Content, ЕРІС).

Новина
Why do they kill our people: презентація книги про воєнні злочини рф

За кожною статистикою й заголовком про воєнні злочини стоять реальні люди, чиї життя жорстоко та безповоротно змінила розпочата Росією війна.

Новина
Дослідження потреб українських митців / мисткинь: запрошення до участі

Запрошуємо вас взяти участь в опитуванні, яке проводить ГО «Інтерньюз-Україна» за фінансування Представництва Європейського Союзу в Україні в межах проєкту «Культурна дипломатія: ЄС — Україна 2023-2024». 

Новина
Слова, що вбивають: 8 векторів російської геноцидної риторики

Аналітики й аналітикині ГО «Інтерньюз-Україна» розповіли про 8 напрямів, у яких працює російська пропаганда, та як саме рупори Кремля перетворюють слова на зброю у війні Росії проти України.

Новина
Попередження гендерно зумовленого насильства в умовах війни

16 грудня в Києві відбувся багатосторонній діалог «Розширення можливостей громад для запобігання гендерно зумовленому насильству в Україні» в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні».

Новина
У 4 містах пройшли тренінги з питань Порядку денного «Жінки, мир, безпека» та «Молодь, мир, безпека»

Під час цих заходів понад 60 молодих жінок і чоловіки дізналися про основні принципи та цілі Порядку денного ЖМБ та ММБ.

Новина
Журналістика змін

Оголошуємо набір незалежних регіональних медіа на програму «Журналістика змін». 40 відібраних редакцій отримають експертні консультації, менторську підтримку та до 84 000 гривень на створення циклу матеріалів, що сформує порядок денний у їхніх регіонах.

Новина
Стипендії на спецпроєкти про відновлення регіонів України

Оголошуємо конкурс спецпроєктів у жанрі журналістики рішень та пропонуємо гранти на створення  матеріалів про відновлення країни.

Новина
Зміцнення потенціалу молодіжних та жіночих ОГС у розбудові та підтримці миру

ГО «Інтерньюз-Україна» за підтримки структури ООН Жінки запрошує жіночі та молодіжні громадські організації до участі у проєкті «Зміцнення потенціалу молодіжних та жіночих ОГС у розбудові та підтримці миру».

Новина
Розширення виробництва незалежного контенту (EPIC)

Пропонуємо гранти на створення історій від 3,5 до 5 тис. дол. для незалежних журналістів, регіональних та національних медіа з України та сусідніх країн.