preloader
Увійти
search-icon

презентація

Чи почнуть в Україні писати якісні законопроекти щодо інтернету? Презентація Зеленої книги

ГО «Інтерньюз-Україна» та Українська фундація безпекових студій презентують Зелену книгу «Правові взаємовідносини в інтернеті». Ціль – підвищити розуміння викликів для інтернету та можливих рішень для ініціаторів законопроектів на тему інтернету у Верховній Раді України.

Де: «Укрінформ» (Верхня зала), вул. Б. Хмельницького, 8/16, Київ

Коли: четвер, 21 листопада 2019 року, 11:00-12:30

Організатор: ГО "Інтерньюз-Україна" та Українська фундація безпекових студій

Зелена книга з правових взаємовідносин в інтернеті є результатом пошуку точок дотику між державними і недержавними стейкхолдерами в сфері розвитку інтернету та інформаційної політики, формування спільного погляду на проблеми в інформаційній сфері, включно з питаннями свободи інтернету та цифрових прав.

Ключова мета авторів – покращити якість розробки нових законодавчих ініціатив в Україні щодо інтернету та інформаційного простору. Зелена книга буде корисна ініціаторам законодавчих ініціатив, державним чиновникам, народним депутатам та їх помічникам та дозволить стейкхолдерам розуміти контекст викликів у сфері інтернету та інформаційного простору з огляду на міжнародні практики демократичного світу.

Зелена книга «Правові взаємовідносини в інтернеті» підготовлена за результатами обговорень представників урядових структур, громадянського суспільства та фахівців ІТ-сфери, проведених протягом квітня-серпня 2019 року ГО «Інтерньюз-Україна» у партнерстві з Українською фундацією безпекових студій.

Спікери:

Віталій Мороз, керівник програм нових медіа ГО “Інтерньюз-Україна”,

Дмитро Дубов, експерт Української фундації безпекових студій,

Анастасія Баровська, експертка Української фундації безпекових студій.

Реєстрація за посиланням.

Контакти: Катерина Куницька, kkunytska@internews.ua

Захід проходить в рамках проєкту «Зелена книга з управління інтернетом та інформаційної політики в Україні як інструмент адвокації в процесі вироблення рішень», який реалізується ГО «Інтерньюз-Україна» та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) через американську неурядову організацію «Counterpart International, Inc». Партнер проекту - Українська фундація безпекових студій.

Схожі події та новини

Медіалайфхак
Поради з онлайн-безпеки для журналістів

До Міжнародного дня захисту інформації ми запропонували нашому експерту з цифрової безпеки DSS380 Павлу Бєлоусову 5 типових для журналістів ситуацій в інтернеті.

Медіалайфхак
«Антибот–2»: як викривати інформаційні маніпуляції? Конспект тренінгу

18–20 листопада 2019 року у Києві відбувся триденний тренінг «Антибот: як викривати інформаційні маніпуляції». Він був присвячений методам протистояння ботам, фейкам та інформаційним «вкидам» (зокрема, кремлівського походження) на основі досвіду іноземних та українських експертів.