preloader
Увійти
search-icon

тренінги

Журналістика рішень: тренінг для тренерів

Solution Journalism (або «журналістика рішень») – це не просто модний тренд у професійній діяльності журналістів. Це спроба знайти відповіді та рішення на безліч питань і проблем. Журналіст/ка працює з таким підходом, якщо не хоче:

  • лише відтворювати прес-релізи заходів,
  • писати хвалебні оди органам влади чи політикам,
  • просто описувати суспільні проблеми, а прагне шукати реальні механізми їх вирішення.

Якщо ви вважаєте, що українська журналістика має розвиватися у цьому ключі, запрошуємо вас відвідати Тренінг для тренерів з журналістики рішень.

Коли? – 10–11 червня 2019 року.

Де? – Київ, місце проведення буде повідомлено відібраним учасникам.

Окрім можливості здобути нові навички роботи у напрямі Solution Journalism, головним результатом участі у цьому тренінгу стане розробка інтерактивної навчальної програми. Цю програму можна буде використовувати для проведення тренінгів у своїх регіонах для місцевих журналістів. Програма включатиме в себе такий пакет навчальних матеріалів:

  • роздаткові матеріали та презентації;
  • інструкції для індивідуальних та групових занять;
  • тест для вимірювання результатів навчання, вдалі тематичні приклади тощо.

Кількість місць – обмежена. Для участі необхідно зареєструватися до 6 червня за цим посиланням.

Учасники, які успішно пройдуть відбір, отримають підтвердження на електронну пошту 7 червня.

Для учасників з регіонів України організатори забезпечують проживання (1 ніч), харчування та відшкодовують вартість проїзду за наявності квитків (купейний квиток туди-назад).

Додаткову інформацію ви можете отримати у координаторки тренінгу Олександри Панової (099 255 33 05 або opanova@internews.ua).

Захід організовано ГО «Інтерньюз-Україна» за підтримки «Медійної програми в Україні», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і виконується міжнародною організацією Internews.

Схожі події та новини

Подія
Антибот: як викривати інформаційні маніпуляції?

Запрошуємо на тренінг 18–20 листопада журналістів, викладачів на факультетах журналістики, а також аналітиків, які займаються темами інформаційних протистоянь.