preloader
Увійти
search-icon

ТЕНДЕР

Тендер на закупівлю комп’ютерного обладнання

Громадська організація «Інтерньюз-Україна» оголошує тендер на закупівлю комп’ютерного обладнання в межах проекту «РАДА: наступне покоління» (RANG). Проект «РАДА: наступне покоління» (RANG) – це програма Агентства США міжнародного розвитку (USAID), що реалізовується в Україні громадською організацією «Інтерньюз-Україна». Метою Проекту RANG є вирішення найважливіших викликів Верховної Ради України (ВРУ) та надання можливості ВРУ стати сучасною, ефективною інституцією, яка сприятиме підзвітності та демократичному розвитку в Україні.

Заявки на участь у тендері приймаються до 23:59 21 жовтня 2021 року на пошту info@internews.ua.

У межах проєктної діяльності необхідно здійснити закупівлю комп’ютерного обладнання.

Технічний вимоги та перелік обладнання:
  1. Ноутбук. Процесор Intel Core i5-1135G7, 16Gb пам’яті, Жорсткий диск SSD 512 ГБ, діагональ екрану 13.3" IPS (1920x1080) Full HD Multi-touch, вага до 1,5кг, гарантія 36 місяці 1 шт.
  2. Ноутбук. Процесор Intel Core i5-1135G7, 16Gb пам’яті, Жорсткий диск SSD 512 ГБ, діагональ екрану 14" (1920x1080) Full HD, дискретна відеокарта 2Gb, вага до 1,5кг 9 шт.
  3. Монітор. 24", IPS, 1920 х 1080 Full HD, наявність HDMI 9 шт.
СКЛАДОВІ ТЕНДЕРНОЇ ПРОПОЗИЦІЇ
  • Цінові пропозиції;
  • Реєстраційні документи.
СТРОКИ НА НАДАННЯ ТЕНДЕРНОЇ ПРОПОЗИЦІЇ

Заявки на виготовлення продукту приймаються до 23:59 21 жовтня 2021 року. Заявку необхідно надіслати електронною поштою на адресу info@internews.ua з темою листа «Тендер на закупівлю комп’ютерної техніки».

ПРАВИЛА ОФОРМЛЕННЯ ТЕНДЕРНОЇ ПРОПОЗИЦІЇ

До участі в оцінці допускаються тендерні пропозиції, які:

  • Оформлені українською мовою;
  • Вчасно надіслані електронною поштою.
ВИМОГИ ДО ПОСЛУГ ТА УМОВИ ОПЛАТИ

Оплата послуг здійснюється ГО «Інтерньюз-Україна» на підставі підписаного з виконавцем договору та/чи рахунку-фактури шляхом безготівкового перерахування відповідної суми на рахунок постачальника у гривнях. Участь у тендері можуть брати юридичні особи та фізичні особи-підприємці (ФОП).

Для ФОП: до заявки додається перелік видів діяльності, що повинен відповідати суті послуг, щодо яких оголошено тендер (КВЕДИ) і реєстраційні документи (скан-копії свідоцтва про реєстрацію ФОП, витяг з державного реєстру, свідоцтво платника єдиного податку).

Для юридичних осіб: реєстраційні документи (скан-копії Статуту, свідоцтво про державну реєстрацію, свідоцтво про сплату єдиного податку в разі наявності).

КРИТЕРІЇ ВИБОРУ ПЕРЕМОЖЦІВ
  • Відповідність заявки потребі замовника та умовам тендерної документації;
  • Підтверджений досвід у сфері продажу комп’ютерної техніки;
  • Прийнятна ціна (передбачена бюджетом на товари);
  • Відсутність ПДВ в ціні товару.
ВИЗНАЧЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ

Відбудеться після фінансової та технічної оцінки запропонованих пропозицій згідно з критеріями, які зазначені в Тендерній пропозиції.

ОПРИЛЮДНЕННЯ РЕЗУЛЬТАТУ

Переможцю тендеру буде надісланий лист електронною поштою з відповідною інформацією. У разі виникнення питань, будь ласка, звертайтесь до Людмили Ткачук, адміністративного координатора за електронною адресою: info@internews.ua.