preloader
Увійти
search-icon

Публічна дискусія

Чи готова Україна впроваджувати вибори онлайн: можливості vs ризики

11 вересня, у п’ятницю о 16:00, ГО «Інтерньюз-Україна» та Школа цифрової безпеки DSS380 запрошують на дискусію про онлайн-вибори в Україні.

Вибори онлайн є однією з амбітних ідей, висловлених керівництвом Міністерства цифрової трансформації на шляху до діджиталізації послуг для громадян. З одного боку, голосувати в онлайні зручніше: без черг за бюлетенями і з без контакту з іншими людьми під час карантину. Разом з тим, ця тема викликає багато запитань про вразливість, зокрема зберігання персональних даних.

Чи готові ми до електронного голосування, яке вже широко використовують такі країни, як США, Великобританія, Ірландія, Швейцарія та Естонія? Чи готові фахівці забезпечити зберігання персональних даних українців? Обговоримо на онлайн-дискусії з фахівцями.

Дата: 11 вересня 2020 року (п’ятниця)

Платформи: Zoom та live-стрім у Facebook на сторінках: DSS380 та Internews Ukraine.

Подія у Facebook

У ДИСКУСІЇ БЕРУТЬ УЧАСТЬ:

  • Андрій Гевко — член ЦВК (TBC);
  • Павло Бєлоусов, експерт з цифрової безпеки ГО «Інтерньюз-Україна»/ Школи цифрової безпеки DSS380;
  • Юрій Лісовський, керівник проекту громадянської мережі ОПОРА
  • Софія Сакалош, регіональна координаторка у Вінницькій області програми EGAP, Фонд Східна Європа

Модерація дискусії: Віталій Мороз, керівник програм нових медіа ГО «Інтерньюз-Україна»

Якщо ви хочете мати можливість брати участь у живій дискусії та ставити запитання спікерам, зареєструйтеся, будь ласка до 10 вересня (четвер), 15:00 за посиланням.

DSS380 — школа цифрової безпеки для правозахисників, громадських активістів, представників неурядових організацій та ЗМІ в Україні. Проєкт реалізується за підтримки «Медійної програми в Україні», яка фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і виконується міжнародною організацією Internews.

Для уточнення будь-яких питань звертайтеся до координаторки події Юлії Бабко +38 063 710 13 96, jbabko@internews.ua.