preloader
Увійти
search-icon

ПРЯМИЙ ЕФІР ВІД ПРОЄКТУ «(НЕ) ДРІБНИЦІ У СТОСУНКАХ»

Про здорові стосунки – простими словами

Згідно з дослідженнями UNFPA Україна, майже половина українців/-ок не розпізнають психологічного насильства й загалом мають низький рівень обізнаності щодо аб’юзивних стосунків. Саме тому у День всіх закоханих UNFPA Україна наголошує на важливості дискусії про здорові стосунки.

14 лютого о 17:00 приєднуйтеся до прямого ефіру «Про здорові стосунки – простими словами» на сторінці (Не)дрібниці у стосунках в Instagram за участі авторів подкасту «Простими словами» – письменника та журналіста Марка Лівіна та психолога, гештальт-терапевта Іллі Полудьонного.

Упродовж прямого ефіру ведучі та гості прямого ефіру говоритимуть про:

  • досвід попередніх стосунків, модель батьківської сім’ї і те, яку роль вони грають у майбутньому;
  • як розпізнати співзалежність і психологічне злиття з партнером;
  • як проявляти різні емоції у стосунках і говорити про них;
  • які емоції та дії партнера можуть бути тривожними дзвіночками чи навіть ознакою насильства у стосунках.

Підписуйтеся на сторінку (Не)дрібниці у стосунках в Instagram та натискайте «Нагадати» у події, аби не пропустити ефір о 17:00, 14 лютого.

Ефір відбудеться в межах освітнього проєкту «(Не) дрібниці у стосунках», який реалізує Фонд ООН у галузі народонаселення за фінансової підтримки уряду Великої Британії. Організатор заходу – ГО «Інтерньюз-Україна».

У разі виникнення питань, будь ласка, звертайтесь до координаторки проєктів Олесі Савенко (093 701 36 23, osavenko@internews.ua) та асистентки проєктів Дарини Кущ (095 226 51 22, dkushch@internews.ua).