preloader
Увійти
search-icon

Проєкт мобільного сторітелінгу

Флешмоб мобільних відеоісторій

Розкажи світові про Україну та вигравай iPhone!

ГО «Інтерньюз-Україна» та її англомовний інформаційний ресурс UkraineWorld запрошують влогерів, сторітелерів, журналістів та аматорів розповісти іноземцям свою історію про Україну у відео для соцмереж.

Флешмоб #MyStoryFromUkraine триває у Facebook, Instagram і ТіkТоk у межах проєкту «Історії з України» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Для участі потрібно зняти й опублікувати коротке відео про активних і успішних українців та їхні ініціативи, які змінюють реальність навколо. Формат — довільний. Це може бути як селфі-відео, так і змонтована історія.

Дедлайн публікації відео — 31 березня.

Призи

Автор найкращої відеоісторії виграє iPhone 11. Учасники, чиї роботи увійдуть до трійки кращих, отримають технічне обладнання для зйомок: стабілізатор та камеру GoPro.

Для участі у флешмобі потрібно:
  1. опублікувати відео у Facebook/ Instagram/ ТіkТоk з підписом про історію чи участь у флешмобі та відмітити UkraineWorld в Instagram і Facebook, «Інтерньюз-Україна» — у TikTok.
  2. додати хештег #MyStoryFromUkraine.
  3. передати естафету другові чи подрузі, позначивши користувача в дописі (додаткове «сердечко» за поширення у сторіс).
Обов’язкові технічні вимоги до відео:
  • вертикальний формат 3:4 або 9:16;
  • титри англійською мовою (за можливості);
  • використовувати лише легальну музику з бібліотек відповідних соцмереж. В Instagram можна використовувати Facebook-колекцію звуку. Правила — тут;
  • тривалість відео — не більше 2 хв.

Чекаємо на ваші відеоісторії. Розповімо світові про Україну разом!