preloader
Увійти
search-icon

2-денний вебінар

Фандрейзинг для медіа: дієва відповідь глобальній кризі

ГО «Інтерньюз-Україна» спільно з Ольгою Кудіненко відкриває набір на 2-денний вебінар «Фандрейзинг для медіа».

Коли?

28 та 29 травня, початок трансляції о 16:00.

Де?

онлайн-платформа Zoom.

Зареєструватися на подію можна за лінком.

Реєстрація триває до 27 травня (12:00). Кількість місць обмежена! Відібраним учасникам буде надіслано запрошення з лінком на вебінар.

Як робити якісну чесну журналістику, бути незалежними і водночас фінансово стійкими та навіть прибутковими, – ці питання майже щодня постають перед головними редакторами, медіаменеджерами, фінансовими директорами.

У часи коронакризи, коли більшість українських медіа зіткнулися зі скороченнями фінансових надходжень та втратою рекламодавців, ці виклики стали ще більш дошкульними.

Але відповіді існують. Ними з вами поділиться Ольга Кудіненко.

Під час вебінару будуть розглянуті такі теми:

  • Як підтримувати сталий розвиток свого медіа,
  • Які моделі фандрейзингу працюють для медіа,
  • Як медіа можуть співпрацювати з бізнесом,
  • Як перетворити своїх клієнтів на постійних донорів,
  • Які основні принципи роботи благодійних інституцій,
  • Чи є місце емоціям у грантовій заявці.

Вебінар проведе Ольга Кудіненко, засновниця благодійного фонду «Таблеточки», що опікується адресною допомогою онкохворим дітям. Ольга має понад 10 років досвіду фандрейзингової діяльності та піар-менеджменту. Вона зібрала ефективну команду з 30-ти осіб та залучила на благодійність більш ніж $10 млн для 3000+ дітей. Нині «Таблеточки» входять до ТОП-5 найвпізнаваніших благодійних фондів України. Серед інших успішних проєктів Ольги – робота у Фонді Віктора Пінчука та реконструкція київського ЦУМу. Входить до рейтингів «100 впливових жінок України» за версією журналу Фокус (2014-2018), «100 Найвпливовіших людей України» (Новое время, 2018, 2019) та «30 успішних українців до 30» (Forbes, 2015).

Модератор вебінару – Андрій Кулаков, програмний директор ГО «Інтерньюз-Україна», менеджер медіапроєктів та комунікаційних кампаній з 15-річним досвідом.

За додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка, до Олександри Панової, координаторки програми, за електронною адресою opanova@internews.ua або за телефоном +380992553305.

Серію вебінарів організовано ГО «Інтерньюз-Україна» за підтримки «Медійної програми в Україні», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і виконується міжнародною організацією Internews.