preloader
Увійти
search-icon

Престур

Нові можливості української профтехосвіти

6-7 квітня 2023 року запрошуємо представників медіа та блогерів до участі у дводенному престурі до Львова та області, присвяченому результатам реформи професійної освіти та її потенціалу у відбудові України та розвитку громад.

Попри війну система профтехосвіти розвивається, оновлюється та вдосконалюється, а майбутні випускники профтеху долучаться до відбудови України та розвитку її економічного потенціалу.

Спікери:

  • ініціатори та очільники реформи – представники Директорату МОН і місцевих департаментів освіти;
  • стейкголдери реформи: студенти, випускники, керівництво та педагоги профтехів;
  • представники бізнесу, який співпрацює та надає місця для виробничого навчання й стажування студентів профтехів.
Реєстрація відкрита

Перший день заходу

Брифінг за участі  стейкголдерів реформи, представників бізнесу та профтеху, обговорення реформи профтехосвіти, етапів її реалізації, досягнень та подальших планів.

Відвідини закладу профтехосвіти Львова, знайомство та спілкування з викладачами та студентами, ознайомлення з навчальним процесом.

Другий день заходу

Виїзна сесія до закладу профтехосвіти Львівської області та підприємства, де відбувається навчальна практика студентів профтеху, знайомство з системою дуальної освіти в закладах профтехосвіти, огляд навчально-виробничого процесу.

Учасникам забезпечують:

  • відшкодування дорожніх витрат за наявності оригіналів квитків (транспорт прямого сполучення рівня не вище купе або «Інтерсіті» другого класу);
  • розміщення в готелі;
  • харчування (кава-паузи та обід).

Реєстрація за покликанням.

Відібрані учасники отримають на електронну пошту запрошення та програму заходу.

За додатковою інформацією звертайтесь до менеджера проєктів ГО «Інтерньюз-Україна» Максима Мазипчука: +380936162986, mmazypchuk@internews.ua.

Престур є складовою комунікаційної кампанії програми «EU4Skills: Кращі навички для сучасної України». Програма має на меті надати підтримку у впровадженні реформи профосвіти та модернізації інфраструктури обраних навчальних закладів. Довідка: Реформа професійно-технічної освіти та навчання (ПТО) є  пріоритетом у масштабній програмі реформ, яку здійснює український уряд. Спільна програма ЄС та його держав-членів Німеччини, Фінляндії, Польщі та Естонії EU4Skills спрямована на підтримку реформи сектору ПТО в Україні. Реформа передбачає адаптація навчання до вимог ринку праці та допомогти молоді й дорослим реалізувати власний потенціал.

Детальніше про програму EU4Skills.