preloader
Увійти
search-icon

МЕДІАЛАЙФХАК

8 корисних програм для блогерів

Які програми стануть у нагоді сучасному блогеру? Зібрали 8 ресурсів для створення й монетизації контенту, залучення аудиторії й ефективного тайм-менеджменту.

  1. Portent Title Maker. Програма дозволяє створювати привабливі заголовки для блогів, подкастів і відео. Достатньо ввести тему в пошуку й система сама згенерує варіанти. Кожен із заголовків розділений на сегменти та містить поради з розкриття теми.

  2. Keyword Planner. Безкоштовний інструмент від Google допоможе збільшити видимість ваших публікацій у пошуковій системі. Програма дозволяє підібрати вдалі ключові слова для створення рекламних кампаній і відслідковувати популярні пошукові запити, пов’язані з вашою сферою.

  3. Buffer. Завдяки застосунку можна запланувати публікації у Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest і LinkedIn, проаналізувати ефективність контенту, відстежити зростання охоплення та підписок.

  4. Canva. Онлайн-інструмент для створення привабливого візуального контенту в соцмережах. У програмі можна редагувати фотографії, накладати текст, змінювати фільтри та адаптовувати зображення під різні типи соціальних платформ.

  5. Evernote. Зручний інструмент для нотаток і планування завдань. Завдяки ньому можна створювати й розподіляти завдання, маркувати важливі завдання, налаштовувати дедлайни й нагадування. Програма синхронізується з Google-календарем і має вбудований сканер, що дозволяє тримати важливі документи під рукою.

  6. My Hours. Корисний застосунок для тайм-менеджменту. У програмі можна записувати докладний опис робіт і вказувати час на їхнє виконання. Застосунок дозволяє не лише прослідкувати, скільки часу ви витрачаєте на завдання, але й оптимізувати вашу роботу та збільшити продуктивність.

  7. ConvertKit. Популярна платформа емейл-маркетингу серед блогерів. Зручний інтерфейс і привабливі шаблони дозволяють розширювати аудиторію та розвивати вже сформовану спільноту. А також із легкістю продавати цифрові продукти та підписки.

  8. Google AdSense. Популярна програма для створення рекламних онлайн-оголошень. Вона дозволяє показувати рекламу в Google лише тоді, коли хтось шукає товари чи послуги, які ви пропонуєте. Також у програмі можна призначити майже будь-який рекламний бюджет, встановити обмеження, припинити показ оголошень або скоригувати витрати.

Підготовлено за матеріалами:

39 Blogging Tools to Help You Work Faster, Write Better, and Land More Readers

35 totally free resources to help grow your blog

Recommended Blogging Resources & Tools

10 Reasons Why You Should Use Google Ads