preloader
Увійти
search-icon

онлайн-презентація

Офіси нормопроєктування у Парламенті та Уряді Канади

Програма USAID «РАДА: наступне покоління» продовжує знайомити зі світовими офісами нормопроєктування. Цього разу – канадськими! 16 грудня відбудеться онлайн-презентація про унікальну канадську систему нормопроєктування, яка включає функціонування спеціалізованих підрозділів, відповідальних за підготовку проєктів актів як на рівні Уряду, так і на рівні обох палат Парламенту.

Захід матиме потужне канадське представництво:

  • від імені Сенату виступатиме старший парламентський радник Марк-Андре Рой;
  • Палату громад представлятиме старший парламентський радник Наталі Карон;
  • роботу в Міністерстві юстиції презентуватимуть старший радник з питань законодавства Рірі Шен та заступник старшого радника з питань законодавства Сандра Маркман.

Завантажити програму онлайн-презентації.

Коли: 16 грудня, 16:00

Де: платформа ZOOM

Реєстрація: необхідно до 14:00 14 грудня заповнити онлайн-форму за посиланням: http://bit.ly/3P7ePyS

Запрошуємо народних депутатів України, їхніх помічників, працівників Апарату ВРУ, працівників Кабінету Міністрів України, міністерств, інших центральних органів виконавчої влади.

Програма USAID «РАДА: наступне покоління» проводить серію онлайн презентацій іноземного досвіду організації роботи з підготовки проєктів законодавчих актів та функціонування офісів нормопроєктування. Серед країн, які вже представили свій досвід - Шотландія, Південна Африка та держави континентальної Європи.