preloader
Увійти
search-icon

громадянський форум

Дізнайтеся про можливості від Програми на форумі в Мистецькому арсеналі

Запрошуємо на форум громадянського суспільства в Мистецькому арсеналі! Програма USAID «РАДА: наступне покоління» 30 травня візьме участь у форумі «Обриси майбутнього: перемога, відновлення та модернізація України», який організовує ІСАР ЄДНАННЯ. Протягом дня наша команда ознайомить відвідувачів з головними цілями та активностями Програми, зокрема:

9:00-11:00

Інформуємо про грантову програму, діяльність грантерів та грантові можливості протягом 2023-2024 рр. Наш грантер – ГО «Інститут «Республіка» – проведуть цікавий інтерактив!

11:00-13:00

Інформуємо про тренінгові програми, зокрема, про тренінги «Участь громадськості в законотворчому процесі. Адвокація» та «Парламентська громадянська просвіта». Для відвідувачів проведемо частину практичних завдань з тренінгів, а також зареєструємо охочих на ці тренінги, які заплановані у червні-липні.

13:00-15:00

Інформуємо про парламентську громадянську просвіту та діяльність Освітнього центру Верховної Ради України. Партнери з ГО «Агенція розвитку освітньої політики» організують для вас чудову активність!

15:00-17:00

Інформуємо про електронні сервіси Верховної Ради України для громадян. Передбачена «екскурсія» сайтом Верховної Ради та сервісом «електронний кабінет громадянина» 

За участь в інтерактивах наша команда підготувала для відвідувачів подарунки.

Коли: форум стартує о 9:00 (30 травня)

Де: Мистецький арсенал (Київ, вул. Лаврська, 10-12)

Також юридичний радник Програми USAID «РАДА: наступне покоління» Станіслав Івасик візьме участь у панельній дискусії «Відповідність критеріям вступу до ЄС: прогрес України та роль громадянського суспільства» (дискусія розпочнеться о 14:50 на локації «Лекторій»).

Завітайте на форум і дізнайтеся більше про можливості від Програми USAID «РАДА: наступне покоління»!