preloader
Увійти
search-icon

тренінги

Тренінг із журналістики рішень: як написати матеріал, який змінить життя громади

Solution Journalism (або «журналістика рішень») – це не просто модний тренд у професійній діяльності журналістів. Це спроба знайти відповіді та рішення на безліч питань і проблем. Журналіст/ка працює з таким підходом, якщо не хоче:

  • лише відтворювати прес-релізи заходів,
  • писати хвалебні оди органам влади чи політикам,
  • просто описувати суспільні проблеми, а прагне шукати реальні механізми їх вирішення.

Якщо маєте бажання не просто писати, а й впливати на зміни у громаді своїми журналістськими матеріалами, запрошуємо вас відвідати дводенний тренінг від ГО «Інтерньюз-Україна».

Коли? 15–16 липня 2019 року

Де? Київ, місце проведення буде повідомлено обраним учасникам

Окрім можливості здобути нові навички роботи у напрямі Solution Journalism, учасники тренінгу отримають стипендію на написання двох матеріалів про ключові реформи в Україні у форматі, дружньому до аудиторії, що включає малюнки та інфографіку.

Кількість місць обмежена. Для участі необхідно зареєструватися до 7 липня за цим посиланням.

Учасникам, які успішно пройдуть відбір, прийде підтвердження на електронну пошту. Для учасників з регіонів України організатори забезпечують проживання (1 ніч), харчування та відшкодовують вартість проїзду за наявності квитків (купейний квиток туди-назад, 2 клас Інтерсіті).

Додаткову інформацію ви можете отримати у координаторки тренінгу Олександри Панової (099 255 33 05 або opanova@internews.ua).

Захід організовано ГО «Інтерньюз-Україна» за підтримки «Медійної програми в Україні», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і виконується міжнародною організацією Internews.

Схожі події та новини

Подія
«Антибот»: як викривати інформаційні маніпуляції?

16–18 березня у Києві відбудеться тренінг «Антибот: як викривати інформаційні маніпуляції». Участь безкоштовна.