preloader
Увійти
search-icon

фінансовий звіт

«Інтерньюз-Україна» отримала від Deloitte позитивну оцінку фінансової діяльності за 2017 рік

10 серпня 2018 р. громадська організація «Інтерньюз-Україна» отримала звіт про проведення міжнародного аудиту за 2017 рік. Аудит проводився незалежною аудиторською компанією Deloitte Ukraine з 2 квітня по 12 червня 2018 р. «Фінансова звітність у всіх аспектах достовірно відображає фінансовий стан організації», – йдеться у фінальному звіті аудиторів. Так, уся фінансова звітність по проектах, які «Інтерньюз-Україна» реалізовувала у 2017 році, відповідала вимогам міжнародного аудиту та чинного законодавства України.

«Інтерньюз-Україна» – одна з провідних неурядових організацій, що працює у сфері медіа та комунікацій. Ми надзвичайно цінуємо довіру донорів та партнерів і вкрай відповідально ставимося до своєї фінансової звітності. Саме тому, наші успіхи та організаційну спроможність вчергове позитивно оцінили аудитори компанії «Делойт».

Нагадаємо, що це вже 10-й міжнародний аудит з часу створення організації, яка працює в Україні з 1996 р. Попередній міжнародний аудит організації проводився компанією «Делойт» у 2017 р. і також був позитивним.

31 січня 2019 р. буде готовий попередній фінансовий звіт організації за 2018 рік. А вже протягом травня–червня 2019 р. «Інтерньюз-Україна» вчергове пройде аудиторську перевірку, аби засвідчити точність і повноту складеної фінансової звітності.