preloader
Увійти
search-icon

ПРЯМУЄМО РАЗОМ

Інформаційні заходи Представництва ЄС у Вінниці, Козятині та Хмільнику

13–15 лютого 2019 року делегація Представництва Європейського Союзу в Україні відвідає Вінницю, Козятин і Хмільник із офіційним візитом. У рамках візиту відбудеться низка інформаційних заходів, а саме:

Гра «Еліас» для молоді на тему Європейського Союзу

Для кого? Студенти, школярі, учасники Євроклубів та інших європейських проектів, активна молодь.

Коли? 13 лютого, 13:00 – 14:30

Де? Козятин, Козятинське міжрегіональне вище професійне училище залізничного транспорту (вул. Катукова, 44), актова зала

Коли? 14 лютого, 12:30 – 14:00

Де? Хмільник, Державний навчальний заклад «Професійний ліцей сфери послуг м. Хмільник» (пл. Перемоги, 7), актова зала

«Еліас» на європейську тематику – це настільна гра, мета якої в розважальний спосіб підвищити рівень обізнаності молоді щодо Євросоюзу, країн-членів ЄС, їх визначних пам’яток, відомих діячів, творів культури, історичних подій, традицій тощо. Крім того, учасники гри матимуть змогу покращити інтелектуальні навички та відчути командний дух.

Публічна презентація «Пріоритети ЄС в Україні, огляд програм і можливостей, а також інформаційних ресурсів Представництва ЄС»

Коли? 13 лютого, 16:00 – 17:30

Де? Козятин, Козятинська міська рада (вул. Героїв Майдану, 24), актова зала, 3-й пов.

Коли? 14 лютого, 15:00 – 16:30

Де? Хмільник, Хмільницька міська рада (вул. Столярчука, 10), конференц зала, 4-й пов.

Для кого? Представники неурядових організацій і місцевої влади, підприємці, молодь, освітяни, активісти, зацікавлені жителі міста.

На заході ознайомлять з пріоритетами допомоги, яку Європейський Союз надає Україні. Також презентуватимуть довгострокові програми та проекти в сфері бізнесу, освіти, культури, можливостей для молоді та ін., в яких українці можуть брати участь щонайменше до 2020 року. Крім того, буде розказано про інформаційні ресурси Представництва ЄС в Україні. Серед презентованих програм та проектів: COSME, (Enterprise Europe Network), Horizon 2020, Creative Europe, Erasmus+, EU Study Days та ін.

Тренінг для громадських організацій «Управління грантовими проектами ЄС для досвідчених заявників»

Коли? 15 лютого, 12:00 – 15:00

Де? Вінниця, Вінницький національний технічний університет (вул. Хмельницьке шосе, 95), головний навчальний корпус, ауд. 104

Для кого? Представники громадських організацій, що займаються утвердженням європейських цінностей, мають досвід співпраці з проектами Євросоюзу та зацікавлені в продовженні такої співпраці, або ж такі, що розглядають можливість розпочати таку діяльність.

Серед винесених на розгляд тем:

  • структура грантової заявки;
  • критерії оцінки заявок;
  • що таке донорська організація та які є їх різновиди;
  • керівні засади складання бюджету;
  • типові помилки в проектних заявках;
  • інформаційні ресурси для пошуку грантових конкурсів ЄС та інші.

Також на сесії запитань-відповідей учасники зможуть поставити важливі для них запитання, взяти участь в Антитренінгу «Як не отримати грант від донора» і дізнатися в режимі реверсивного мозкового штурму, що саме треба зробити, аби НЕ отримати грант від ЄС. Окрему увагу буде приділено історії успіху участі місцевої громадської організації в європейських грантових проектах.

Тренер: Денис Ткачов, експерт з розробки та подання грантових заявок, експерт ініціативи Представництва ЄС Team Europe (Харків).

Подача заявок за посиланням: http://bit.ly/NGOs-training-2019

Подія на Facebook: https://www.facebook.com/events/1880377748737515/

Семінар «Участь у європейських торговельних форумах та виставках: можливості для українського бізнесу»

Коли? 15 лютого, 16:00 – 19:00

Де? Вінниця, Відокремлений підрозділ «Центру розвитку місцевого самоврядування» у Вінницькій області, (вул. Театральна, 20)

Основні теми заходу:

  • кроки до успіху торговельних місій українських підприємців;
  • як підприємцю «привести себе в форму» для участі у виставкових подіях;
  • самопрезентація та продаж на торговельних виставках і форумах;
  • 5 питань до самого себе, на які необхідно відповісти перед бізнес-заходом;
  • закриття угод і післявиставковий супровід контрактів; - просування товарів і послуг в Європейській Мережі Підприємств (Enterprise Europe Network);
  • EEN календар як ефективний метод пошуку спеціалізованих бізнес-заходів та контактів з потенційними покупцями, партнерами та інвесторами;
  • можливості від SMEDO (Офіс розвитку малого та середнього підприємництва) для українського бізнесу;
  • торгові місії – розширення перспектив для бізнесу та інші.

Серед головних спікерів заходу:

  • Анна Петрова, керівник сектору популяризації підприємництва та програм підтримки Офісу розвитку малого та середнього підприємництва, Міністерство економічного розвитку і торгівлі України
  • Олександр Бабій, консультант з питань розробки та реалізації програм та координації донорської діяльності Офісу розвитку малого та середнього підприємництва, Міністерство економічного розвитку і торгівлі України
  • Єгор Слободяник, експерт Enterprise Europe Network-Ukraine, інженер Інституту фізики НАН України
  • Дарія Радзіковська, маркетолог Вінницького Клубу Ділових Людей та Центру Інформаційної Підтримки Бізнесу м. Вінниця

Реєстрація обов’язкова за посиланням: http://bit.ly/biz-seminar-2019

Подія на Facebook: https://www.facebook.com/events/719903195072560/


Візит Представництва ЄС до Вінницької області є частиною серії інформаційно-просвітницьких заходів, які Представництво ЄС в Україні проводить по всій країні. Мета – пояснити важливість реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС.

За деталями, будь ласка, звертайтесь до Олесі Савенко, тел. +38093 701 36 23, osavenko@internews.ua, Юлії Костащук, тел. +38098 637 48 47, ykostashchuk@internews.ua.

Схожі події та новини

Подія
Інформаційні заходи від Представництва ЄС у Полтаві та Лубнах

16–17 вересня 2019 р. делегація Представництва ЄС в Україні відвідає Полтаву та Лубни із офіційним візитом. У рамках візиту відбудеться низка інформаційних заходів.

Подія
Представництво ЄС оголошує набір на EU Study Days у 2019 році

Запрошуються студенти останніх курсів та випускники українських ВНЗ (які закінчили університет не більше ніж три роки тому) з усіх регіонів України.

Подія
Інформаційні заходи від Представництва ЄС у Чернігові, Бахмачі та Носівці

27 лютого – 1 березня 2019 р. делегація Представництва ЄС в Україні відвідає Чернігівську область. У програмі: тренінг для ГО, семінар для бізнесу, гра Alias для молоді.

Подія
Інформаційні заходи від Представництва ЄС у Хмельницькому, Славуті та Старокостянтинові

8 – 10 жовтня 2019 року делегація Представництва Європейського Союзу в Україні відвідає Хмельницький, Славуту та Старокостянтинів із офіційним візитом. У рамках візиту відбудеться низка інформаційних заходів.